MENÜ
 • Újabb mutáns lény bukkant fel

  Mobiltelefonos kép készült a furcsa szerzetről, mielőtt még a kutyák széttépték volna. Az alapján, ami kivehető belőle, senki se képes eldönteni, milyen fajhoz tartozik.

  Nem először fordul elő, hogy soha nem látott néha élőlény sokkolja az emberiséget. Ezúttal a Chiquimitío nevű mexikói falu lakói döbbentek le teljesen, amikor meglátták ezt a nem mindennapi lényt. Eredetileg négylábú volt az egyszemű szörny, de az egyik polgár bepánikolt és mielőtt elmenekülhetett volna (két lábán szaladt), lefejezte. Annyira féltek még a látványától is, hogy kutyák elé vetették a maradványait, de előtte mobillal készítettek róla egy képet – írta meg a io9.com. Valljuk be, valóban nem egy szép látvány!

  Ha valóban igaz történetről van szó és nem valami átverés az egész, akkor egy eddig beazonosítatlan lényről beszélhetünk. A küklopsz-betegség létező dolog, úgy állatoknál, mint embereknél, de itt az a gond, hogy azt sem lehet eldönteni, milyen fajról lehet szó.

  Természetesen ismét elkezdődtek a találgatások. Van, aki szerint a földönkívüliek kereszteztek két állatfajt, van, aki úgy véli, a lény maga is földön kívülről származik, és van, aki koboldokra gyanakszik. Ti mit gondoltok?

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon