MENÜ
 • Újabb mérföldkőhöz érkezett a Glee

  Több, mint 32 millió digitálisan eladott, a Fox sorozat által készített dallal a Glee színészei lettek a nyolcadik helyezettek minden idők legjobb digitális eladásokat produkáló előadóinak listáján. A Soundscan információi alapján ezzel olyan előadókhoz zárkóztak fel, mint Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry és a Black Eyed Peas.
  – Soha nem volt még ilyen, mint a Glee – mondta a Columbia Records zenei igazgatója, Glen Brunman a sorozatról, mely a harmadik évad közepén jár Amerikában. – Még a gondolat, hogy egy sorozat 58 epizódja 32 millió eladást produkálhat, egyszerűen szédítő. Nagy köszönettel tartozunk az előadóknak és a dalszerzőknek, akiknek a munkája inspirált mindannyiunkat.
  Ráadásul a Glee csapat, vagyis többek között Lea Michele, Chris Colfer, Cory Monteith, Darren Criss és Amber Riley jó úton halad, hogy megdöntse a Billboard Hot 100-ban legtöbb számmal szereplő előadók rekordját. 193 kislemezzel, melyek száma folyamatosan nő, már messze túlszárnyalták Elvis Presleyt, a Beatlest és James Brownt is.

  Legutóbb a százas listára nem más került fel, mint Amber Riley előadásában Dolly Parton/Whitney Houston I Will Always Love You című számával, melyből közel 45.300 példány kelt el Houston február 11-i halála után. Aztán ehhez csatlakozott még a Bad és a Smooth Criminal is a sorozat Michael Jacksonra emlékező részéből, melyek a műsor legnagyobb példányszámban elkelt dalaivá váltak, több, mint 48.700 és 161.400 eladott lemezzel.

  Vilászerte 42 millió kelt el a Glee dalaiból, albumból pedig összesen tizenkétmillió. Már három listavezető albummal bírnak: a Glee: The Music, Volume 3 Showstoppers, Glee: The Music, The Power of Madonna és a Glee: The Music, Journey to Regionals.

  Két platinalemezt is bezsebelhettek már, mely egymilliós eladottságot jelent, nem másokkról van szó, mint a Glee: The Music, Volume 1 és a Glee: The Music, The Christmas Albumról, de a három aranylemezről sem szabad megfeledkeznünk (Glee: The Music, Volumes 2, 3 és 4), melyek közül utóbbi Grammy jelölést is kapott, mint legjobb vizuális média összeállítás.

  Ryan Murphy és Brad Falchuk sorozata nem mellesleg októberben ünnepelte 300. dalát, mely Adele népszerű dalainak mashupja volt, név szerint Rumor Has It és a Someone Like You számoké. A november 15-i sugárzást követő reggelre a dal az iTunes élére került.

  A Glee április 10-én, kedden tér vissza az amerikai televíziók képernyőjére.
  Te szereted a sorozatot?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  Bulvár
  máj. 26., kedd

  Nyit a Lupa Beach, Budapest tengerpartja

  Bulvár
  máj. 21., csütörtök

  Legyél önkéntes pótunoka!

  Bulvár
  ápr. 22., szerda

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  A hír, amit sosem akartunk volna megkapni

  Anyák napjára készül a STRAND Fesztivál

  Négy fal a nagyvilág