MENÜ
 • Újabb mászással sokkol a “pókember”

  Alain Robert nem csupán polgárpukkasztásból mászik meg mindenféle biztosítás nélkül hatalmas épületeket. Számára ez szenvedély, ráadásul rengeteg támogatója is van

  A “francia pókember” néven ismertté vált extrém sportoló nemrégiben Franciaország legmagasabb felhőkarcolóját mászta meg, most pedig újabb mászással sokkolta közönségét. Alain Robert ezúttal a Centra Plains Fortaleza épületét mászta meg. A 388 méteres építmény azért is különösen veszélyes, mivel teljesen sima acél szerkezete semmiféle kapaszkodási pontot nem kínál a mászáshoz. Ráadásul körülbelül 30 fokos szögben szélesedik ki a teteje felé haladva.

  Miután 2010-ben többször súlyos pénzbüntetést kapott, Alain mostanában nem ragaszkodik az illegális mászáshoz. Ezúttal is engedéllyel rendelkezett, ezért még egy kis ünnepséget is kerekítettek szurkolói a tetőn számára. A mászáshoz egyébként a szokásostól eltérő módon mágneses “tappancsokat” is használt, hiszen kapaszkodó híján lehetetlen lett volna a mutatvány. Ráadásul az engedélyt csak a biztosítókötél meglétének feltételével kapta meg a mászásra, de még így is óriási koncentrációt igényelt a művelet, így alig két óra alatt épségben sikerült felérni a tetőre.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon