MENÜ
 • Újabb lakó érkezik a ValóVillába

  Tegnap gyúrós Józsi lépett be a villaajtón, ma pedig egy újabb, mindenre nyitott lány kezdi el önkéntes rabságát a luxusbörtönben.

  A tegnap esti összefoglaló után újabb lakó érkezett a villába. Gyúrós Józsi profilja edzésből, hiúságból és szájhősködésből áll, ma este már bepillantást nyerhetünk abba, milyen volt fogadtatása. A héten minden este érkezik egy újabb lakó, így ma este a mindenre elszánt Dorka költözik be, ezáltal helyrebillentve a nemek arányát.

  A Szolnok mellől érkező lánynak édesanyja tudta meg utoljára a hírt, kész tények elé állította. Mégsem neheztelt aztán, hogy beköltözik, csak annak nem örült, hogy neki kell erről utolsóként tudomást szereznie. Nagy álma, hogy a médiában dolgozhasson, reklámszervezést tanul, a műsor pedig lehetőséget adhat erre, mint az elmúlt szezonok során sokan azt ki is használták.

  140114_vvdorka

  Dorka, bár mindenre elszánt, a fődíjért nem bocsájtaná áruba testét. Jó csajnak tartja magát, de nem adja magát könnyen, ahogy a már bent lévő lányok kétharmados többsége azt megtenné. Nyitott a szerelemre, és bár nem ez a célja, hogy a fődíj mellé egy pasit is hazavigyen.

  Vajon megtalálja odabent a szerelmet? Az elkövetkező hetekben kiderül.

  Eddigi anyagainkat a ValóVilág 6-ról megtekinthetitek oldalunkon, a videókat ITT, a híreket pedig ITT. Kövessétek velünk a műsort!

  Forrás: valovilag.hu, Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon