MENÜ
 • Újabb klasszikus Hollywoodban

  A világirodalom két klasszikus alakját élesztik fel a filmvásznon - nem is akárhogyan!

  Úgy néz ki Hollywoodban egyre inkább hajlamosak nem törődni az új sztorik alkotásával.Persze könnyebb is leemelni valamit a könyvespolcról, mint várni a nagy ihletre és ideára, továbbá nekünk sem lehet egy szavunk sem, hogy a nagy klasszikusokat modern feldolgozásban is élvezhetjük. Itt is van a következő nagy várományos!

  A Paramount ugyanis bejelentette, hogy újra filmvászonra viszi Mark Twain két klasszikus karakterének, Huckleberry Finnek és Tom Sawyernek a karaktereit, akik köré a történetet Andrew Burg fogja felépíteni. A producerek várhatóan Matt Lopez, Peter Chernin és Cylan Clark lesznek, utóbbi kettő utolsó kiemelkedő munkája a Majmok Bolygójának legutóbbi része volt.

  A Huck és Finn címen futó produkció körül egyelőre nagy a titkolózás, a pletykák szerint valószínűleg a világirodalom két igazi rosszfiúját már felnőttként ismerhetjük meg a filmben, plusz néhány természetfeletti erők bevonásáról is beszélnek.

  Idén már így is el leszünk látva klasszikusokkal. Érkezik a mozikba a Hófehérke két feldolgozása is, az egyik Julia Roberts-el, a másik Kristen Stewarttal, a Szép Remények adaptációja Helena Bohem Carterrel és már tervezik a Csipkerózsika feldolgozását is Angelina Jolie-val.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon