MENÜ
 • Újabb játékos távozott az Éden Hotelből

  Ezúttal a fiúk voltak veszélyben, hiszen Pít érkezett új lakóként a Hotelbe. Egyedül Tamás érezhette magát biztonságban, mivel ő védettséget kapott.

  Hétfőn Pít érkezett meg az Éden Hotelbe új csábítónak. Kedden ajánlattal állt elő a fiúknak. Aki felajánlotta a párját, az védettséget kapott a csütörtöki párválasztó ceremónián. Így tett Tamás is, aki ezzel magára vállalta a héten a főszerepet. Azzal, hogy felajánlotta Noémit Pítnek, az övé lehetett a döntés, hogy kit küld haza. Egyedül Noémit nem választhatta, így nagy fejtörés követte döntését, hogy hogyan is tarthatnák meg a kezdőjátékosokat.

  Tegnap aztán sor került a nagy napra, melynek végén egy fiú távozott a hotelből. Mint az várható volt, a fix párosok megmaradtak. Máté Edina mellé állt, Gábor pedig Anikót választotta. Aztán Pítnek kellett döntenie, aki mivel nem volt más választása, Noémit választotta párjául. Hogy Pítet kiejthessék a játékból, Petinek vagy Krisztiánnak kellett volna Noémi mellé állnia, de egyikük sem tett így. Peti párjának újra Kírát választotta, Krisztián pedig Nikit.

  A szünet után pedig az is kiderült, hogy Tamás hogyan döntött. Mivel Noémi mögé nem állhatott, így egy kezdőjátékost kellett kiejtenie. Elindult. Elsétált Kíráék mellett, majd Anikóék mellett, Nikiék felé indulva, aztán megfordult és Anikó arcára nyomott egy puszit. Így Gábort ejtette ki a játékból, aki emelt fővel tűrte a döntést. Nem úgy, mint Noémi, aki még sírva is fakadt, később pedig Anikó is csatlakozott hozzá.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon