MENÜ
 • Újabb fontos feladat az Éden Hotelben

  Ismét távozott egy játékos

  Azután, hogy Laura döntésének következtében Gyula lett az Éden Hotel pénteki párválasztó ceremóniájának kiesője, a lakókat a döntő hét első napján Krisztián látogatta meg, hogy tájékoztassa őket legújabb feladatukról: a múltheti kalózos játék után ezúttal négy szoba volt a főszerepben, és fő céljuk volt, hogy kiderüljön, mennyire van összhangban egymással az utolsó három pár.

  Minden párosnak harminc perc alatt állt rendelkezésre, hogy végigmenjen a négy szobán, amikben egy-egy feladat volt található, és a győztesként az a páros került ki, amely hibátlanul teljesíti azokat, azonban amennyiben ez egyikük számára sem sikerül, az idő alapján dől el a nyertesek kiléte.

  edenn

  A kezdés előtt három dobozt kaptak kellett szétosztaniuk egymás között, a tartalmát pedig maguk mellett kellett tartaniuk a játék során. Mindenki néhány mínusz percet jelentő pillangót, valamint egy-egy borítékot vitt magával, amit a teljesítés közben felhasználhattak, ám amellett, hogy a benne található utasítás segíthette, ugyanakkor hátráltathatta is őket. Közös megegyezéssel Loki és Laura választottak először, így a játékot is ők kezdhették négy pillangóval, azaz mínusz negyven másodperccel, húsz másodperc hátránnyal indult Bence és Barbara, míg Marianna és Peti harminccal volt lemaradva az eredeti időtől.

  Az emeleten található akváriumból egy borítékot kellett kihalászniuk a pároknak, a kék szobában pedig egy anagrammával kerültek szembe, ahol volt játékostársaik nevét kellett kirakniuk a rendelkezésükre álló betűkből. Ezt követően az ügyességé volt a főszerep: ki kellett nyitniuk egy ördöglakatot, ezután pedig egy találós kérdésre kerestek választ.

  Loki és Laura viszonylag gyorsan, 12 perc 3 másodperc alatt végeztek, ezidő alatt azonban két szobában nem sikerült teljesíteniük a feladatot, majd Bence és Barbara következett, akik hosszabb idő alatt oldották meg a feladatokat, ám csupán egy hibát vétettek, végül Marianna és Peti is ugyanilyen eredménnyel végeztek, ám néhány másodperccel többet vett számukra igénybe.

  Így Bence és Barbara nyerték meg a játékot, győzelmük jelentőségét azonban csak az este folyamán tudatták velük: lehetőségük volt eldönteni, ki a legerősebb játékos a másik két pár tagjai közül, és rövid tanakodás után elmondták, Lokit találják megfelelőnek erre a címre. Ezután újabb levelet kaptak, amiben megtudták, az egyik lakó utolsó vacsoráját fogyasztja a hotelben, a legnagyobb erővel rendelkezőnek nevezett Loki jóvoltából ugyanis a fekete leves ceremóniával valaki számára véget ért a játék.

  A vacsorán Loki ötféle ételt társíthatott a többiekhez: a lekváros kenyér számára bizalmat és kezelhetőséget szimbolizál, ezért Laurának adta azt, majd a zöldségeket Barbarának ajánlotta, akit sótlan, túlzottan taktikus játékosnak tartja, és a puncsos fánkot egy számára dekoratív, ámbár veszélyesnek tartott személy, Mariann kapta.

  A steak végül Peti elé került, így a fekete levessel legutóbbi szövetségesét, Bencét “jutalmazta” meg, ezzel 66 bent töltött nap után ő lett az Éden Hotel harmadik szériájának legújabb kiesője.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon