MENÜ
 • Újabb filmet támad a Vatikán

  Nem ez lenne az első alkalom, hogy valami nem tetszik a római katolikus egyháznak. Korábban már támadták A da Vinci-kódot és a Mel Gibson-féle Passiót is.

  A L’Osservatore Romano című itáliai újságot gyakorlatilag az egész világ úgy ismeri, mint a Vatikán amolyan félhivatalos újságját. Ez a médium egy legutóbbi számában Ridley Scott legújabb science fictionjét, a Prometheust vette górcső alá és persze kritizálta is meg azonnal, a maga sajátos, vallásos szemszögéből.

  A történet maga egy rakás űrutazóról szól, akiket egyébként olyan színészek alakítanak, mint Charlize Theron, Michael Fassbender és Noomi Rapace. Felfedeznek a Földön egy térképet, amely elvezetheti őket ahhoz a tudáshoz, amely alapján kiderül az emberiség eredete.

  Az olasz magazin szerint a film “rosszul kezel egy érzékeny kérdést, amely a jó és a gonosz örök harcával foglalkozik”. Nem ez lenne az első alkalom, hogy valami nem tetszik a római katolikus egyháznak. Korábban már támadták A da Vinci-kódot és a Mel Gibson-féle Passiót is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon