MENÜ
 • Újabb film készül Amy Winehouse-ról

  A 2011-ben elhunyt énekesnő édesapja elárulta az első részleteket

  Mitch Winehouse rövidesen újabb filmet készít majd lányáról, a 2011-ben, 27 éves korában elhunyt Amy Winehouse-ról – árulta el a minap.

  121025_amywinehouse

  Asif Kapadia dokumentumfilmje az énekesnőről, amely az Amy címet kapta, idén júliusban került bemutatásra, a szupersztár édesapjának beszámolója szerint azonban nem mutat pontos képet személyiségéről, a férfi pedig most bejelentette, hamarosan létrehozza saját projektjét.

  “Remélhetőleg rövid időn belül megkezdjük a munkálatokat. De ez több lesz, mint egy film” – nyilatkozta a Bang Showbiz-nek. “Az emberek, akik nem kerültek be a filmbe, dühösek és hallatni akarják a hangukat. Nem akarunk olyanok lenni, mint Asif, hagyjuk, hogy az emberek azt mondják, amit akarnak, de nem akarjuk, hogy negatív legyen. Az emberekben nem tudatosul, hogy mindenkinek száz története van Amy-ről, és mi erre törekszünk majd.”

  amy-mitch

  Az alkotás nem csupán a Rehab slágergyárosának zenei pályafutására fókuszál majd: “Amy ruhákat tervezett a Fred Perry számára, hat szezont alkotott meg, és nem tudom, hogy sikerült neki, de megcsinálta és még mindig forgalmazzák őket, nagyon jól teljesítenek és az emberek nem igazán ismerik ezt az oldalát, a kreatív oldalt.”

  Az október 15-én, Londonban megrendezésre került Amy Winehouse alapítványi gálán Mitch Winehouse ismét kifejtette véleményét, miszerint Kapadia filmje “nagyon sértő” volt, azonban megcáfolta a felvetést, miszerint kezdeményezésével a rendezőn állna bosszút.

  “Valami pozitívat keresünk. Megannyi remek dolog van Amy életében, amiket kihagytak a filmből. Asif Kapadia remek lehetőséget kapott, de ő nem ragadta meg. Most halljunk valami újat Amy-ről.”

  Forrás: NME

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon