MENÜ
 • Újabb fellépők a Sound-on (2)

  Huszonegy új fellépőről adtak hírt a Balaton Sound szervezői a napokban, közülük most további öttel ismerkedünk meg közelebbről.

  Tegnap már írtunk róla, hogy a nagyszínpadok legnagyobb DJ-i és egyedi hangzású, kísérletező producerek egyaránt feltűnnek majd a balatoni fesztiválon, szóba is került öt név, és most folytatjuk a felsorolást.

  Minden évben vannak olyan fellépők, akik mindenhol képesek a hangulatot a tetőpontra fokozni. Ebben a görög származású DJ és producer testvérpár, Dimitri Vegas & Like Mike ül a trónon. Eksztatikus electro house indulóikra simán végigugrálsz pár órát és csak utána veszed észre csodálkozva, hogy nem érzed a vádlid. Kemény estére készülhetünk Zamárdiban is.

  Élő produkcióval érkezik a Balaton-partra Kieran Hebden, az elektronikus zenei élet egyik prominens alakja. A Four Tet a jazz, a hip-hop, a posztrock, a pszichedelikus műfajok és a kísérleti zenék világában egyaránt járatos brit géniusz legrégebben futó, nemzetközi hírű, a kritikusok által egységesen imádott elektronikus zenei projektje, melynek hihetetlenül izgalmas, összetett és egyedülálló zenei világával csupán a felszínes hallgatás révén nem könnyű azonosulni.

  Curtis Alan Jones, alias Green Velvet utánozhatatlan chicagói elektronikus zenészlegenda, énekes és producer kivételes érzékkel választja ki az extrém és bizarr hangzásokat. Szettjeit mégsem lehet otthagyni, pontosan tudja és érzi, hogy mire fogékony a közönsége.

  Amikor az elektronikus zene két alap stílusa, a detroiti house és a berlini techno találkozik, akkor nagy dolgoknak kell történnie. A sokáig Berlinben élő detroiti DJ, Seth Troxler erre az élő bizonyíték, aki, hogy még színesebb legyen a kép a brit stílusok hatásait is magába szívja, amióta két évvel ezelőtt Londonba költözött.

  A Nervo két kihívóan megnyerő szépségű és tehetséges ausztrál formációja. Miriam és Olivia Nervo, a kortárs elektronika két legbefolyásosabb múzsája látványos és mindenkiből a maximumot kihozó show-val először csavarja el a hazai közönség fejét a Soundon.

  Tartsatok velünk legközelebb is, jövő héten folytatjuk a listát!

  Forrás: sziget.hu/balatonsound

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon