MENÜ
 • Újabb fellépők a Sound-on (1)

  Újabb huszonegy fellépőt sorakoztattak fel a Balaton Sound szervezői: nagyszínpadok legnagyobb DJ-i és egyedi hangzású, kísérletező producerek egyaránt feltűnnek a névsorban. Közülük most öttel foglalkozunk részletesebben.

  A Balaton Sound szervezői szerint az eddig bejelentett nevek mellett az European Festival Awards díja is szerepet játszhat abban, hogy külföldön és itthon mostanáig minden eddiginél többen vásárolták meg a bérletüket a fesztiválra.

  „A mostani húsz név bejelentése után még nagyobb érdeklődésre számítunk, ami egyértelműen azt jelzi, hogy érdemes minél előbb megváltani a jegyet a fesztiválra azoknak, akik biztos helyet szeretnének majd Zamárdiban. A jegyek idehaza és Európa-szerte a megszokottnál is jóval nagyobb ütemben fogynak, a kedvezményes időszak pedig április közepéig érvényes” – állítja a két főszervező, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.

  És akkor a huszonegy névből ismerkedjünk meg most öttel.

  Szinte minden igazi slágert svédek írnak, de közülük is az egyik legnagyobb slágergyáros és jelenleg a világ egyik legkeresettebb DJ-producere Avicii. Nem véletlenül, Avicii még a havas Lappföldön is tűzforró bulit hozna össze, hát még júliusban a zamárdi strandon.

  Az ötszörös Grammy-díjas teltkarcsú, piszkos szájú hip-hop és R&B guru, CeeLo Green jelenleg az USA egyik legkreatívabb slágergyárosa, nem mellesleg pedig kivételes torkú énekes. Slágerei folyamatos rotációban pörögnek minden magára adó poprádióban, a Fool For You, a Fuck You vagy a Crazy csemege lesz tőle, és megabulit ígér a balatoni nyárban.

  Aki még nem találkozott Fedde Le Grandnevével, az valószínűleg nem hallott még elektronikus zenét. A holland DJ minden díjat besöpört már, legutóbb egy Coldplay átirattal, a Paradise remixével bűvölte el a zenerajongókat. De nem csak a díjak és a slágerek miatt ikonikus DJ, hanem azért is, mert mindent tud a partykról…

  Solomun, a délszláv felmenőkkel rendelkező, Németországban élő house DJ egyszerre tud vicces, kreatív és egyedi slágereket gyártani sorozatban, nem csoda, hogy kapkodnak utána a kiadók és a partyszervezők. Mindenképpen meg kell nézni!

  Loco Dice-t, a hip-hopból a tech house stílusba dezertált német DJ-t, zenészt és producert nagyon sokan kérték a Sound rajongói közül, így három év után újra Zamárdiban bulizhatunk vele.

  A napokban lerántjuk a leplet a többi fellépőről is, tartsatok velünk!

  Forrás. sziget.hu/balatonsound

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon