MENÜ
 • Újabb család száll be a Trónok harcába

  Bemutatkozik a Tarly-klán a hatodik évadban.

  Jövőre megismerkedhetünk Sam Tarly szüleivel is a Trónok harca közelgő évadjában. Ahogy a gyártás egyre jobban halad, az HBO sorozatának hatodik szezonjára már megtalálták a Tarly-klán három tagját is.

  samtarly

  A Watchers on the Wall rajongói oldal információi szerint a Downton Abbey sztárja, James Faulkner és a Rossz tanár színésznője, Samantha Spiro csatlakoztak a stábhoz mint Sam hadvezér apja, Randyll Tarly és édesanyja, Melessa Florent. Húga, Talla bőrébe a Machbeth sztárja, Rebecca Benson bújik majd, a korábban már kihirdetett fívér, Dickon szerepében feltűnő Freddie Stroma mellé.

  samanthaspiro

  Dickon karaktere már említés szintjén a megjelent sorozatban, amikor Sam elmesélte, hogy miért is csatlakozott az Éjjeli Őrséghez. Apja, Randyll Tarly nem tartotta méltónak a birtok és a családi vagyon öröklésére kövér, könyvmoly, szerencsétlen elsőszülött fiát, ezért válasz út elé állította: vagy lemond az örökösödési jogáról (hogy az a nála sokkal atletikusabb, kiváló harcos öccsére szálljon) és felölti a feketét, vagy életét veszti egy “véletlen vadászbalesetben”. Sam a Fal mellett döntött, így lett öccse, Dickon a Tarly vagyon örököse.

  A Trónok harca egyébként is óriási színészgárdája a hatodik évadban tovább nő, az elmúlt hetekben csatlakozott Essie Davis, Max von Sydow, Ian McShane, Kevin Eldon és Richard E Grant is.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten