MENÜ
 • Újabb búcsúzó Csillagok

  Véget ért a Csillag Születik újabb adása. Két versenyzővel ismét szegényebb lett a show.

  Kemény küzdelem volt az eheti Csillag Születikben is, ahol kivételes alkalom volt, hogy Hajós végre beszólt Puzsérnak, aki megint egyedüliként nem támogatott egy produkciót: míg Juhász Gyula Deák Bill feldolgozásáért mindenki oda volt, a kritikus saját szerzeményt követelt a versenyzőtől. Hajós megvédte a fiút: elmondása szerint még időt kell neki adni.

  De vissza a versenyre: jövő héten  Szirota Jennifer, Juhász Marci, a Prügyi Duó, a Quantum XXL, Plazma és Mészáros János Elek folytathatják a versenyt, vagyis a két együttes, az Immigrants és az In Direttának kellett búcsúznia.

  Az Immigrants ezen a héten lírai dalt adott elő, amivel mindenki elégedett volt, még Puzsér is, aki kvalifikált produkcióról beszélt. Az egyre kíváncsibb Pokorny Lia és a többiek végül 31 ponttal jutalmazták az együttest. Sajnos a nézők nem így éreztek a produkció iránt.

  Az In Diretta ezúttal rockkal próbált zúzni, amivel kivívták Pokorny művésznő elismerését, aki még vitatkozott is Hajóssal azon, hogy ki rajong jobban az együttesért. Puzsér a politikai pártokhoz hasonlította a zenekart: minden műfajban képesek semmit mondani. A kritikus a rockzene meggyalázásáról beszélt. A másik kieső végül 26 pontot gyűjtött.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon