MENÜ
 • Újabb bizonyíték arra, hogy a mekis kaja ehetetlen

  Egyelőre nem tudni, mik azok a fura hozzávalók, amik nem rég egy "chicken mcnugget"-ből kerültek elő, de az biztos, hogy nem az egészségünket szolgálják...

  Mike Adams egészségügyi szakértő egy nagy teljesítményű mikroszkóp segítségével vizsgálta a tíz darabos “csirkefalatkák” porciót, amit a McDonalds-ban vásárolt. A videóban láthatjátok, hogy amit talált, egyáltalán nem bizalomgerjesztő:

  Nem csupán megmagyarázhatatlan eredetű – leginkább szőrre emlékeztető – szálakat talált, hanem furcsa színű tárgyakat, pl. zöld algaszerű részecskét és kék fagyállóhoz hasonló darabkát. Egyelőre nem tudni, mik ezek a nem odaillő adalékanyagok,  de az biztos, hogy ennek a kajának egy kis része sem emlékeztet a csirkehúsra.

  Azért érdemes a nagyiparban történő húsfeldolgozás módszereiről is tájékozódni, ugyanis a csirke még mindig nem tárgyként jön a világra, bármennyire is igyekeznek a McDonalds-hoz hasonló gyorséttermek gondoskodni arról, hogy ez senkiek eszébe se jusson.

  Aki pedig az életet cseppet sem tisztelve legyint erre, és úgy érzi belefér, még annak is ajánlott elgondolkodnia, mit vesz a szájába, hisz a mostanság felröppent hírek sem arról tanuskodnak, hogy a cheesburger emberi fogyasztásra alkalmas lenne

  (Forrás: collective-evolution)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon