MENÜ
 • Új sztárbébi született

  Szerencsére a fiatal párok Hollywoodban sem tétlenkednek, ha gyerekvállalásról van szó. A legújabb sztárbébi ezúttal Ben Affleck családjába csöppent bele.

  A boldog házaspár -na hol máshol?- a Facebookon jelentette be: “Örömmel jelentjük be, hogy február 27-én Jennifer egészséges kisfiúnak, Samuel Garner Afflecknek adott életet.” Akik követik a házaspár életét, egy az egyben fellélegezhettek, hiszen ha a lánytesókon múlott volna, a kis Samuelt most lehet úgy hívnák, hogy Donald Duck, azaz Donald kacsa.

  A kis Samuel ugyanis nem az első gyerek lesz az Affleck-családban. Van már két nővére, a három esztendős Seraphina és a hat éves Violet. Elég cifra némelyik név, nem? De Ben most örülhet, hiszen végre fiú gyerek is érkezett. Ő maga nagy rajongója a baseballnak, különösen a Boston Red Sox-nak. Úgyhogy pár év múlva majd lesz kivel ütögetnie, ha a lányok nem is túl érdeklődőek a labdajáték iránt.

  Az édesanya, Jennifer is nagyon örül a kisfiú születésének. Ahogy Ellen DeGeneres műsorában bevallotta, egy fiúgyermek érkezése “nagyszerű és teljesen más” kihívás lesz. Hát, majd meglátjuk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon