MENÜ
 • Új szövetség született az Éden Hotelben?

  Bence megosztotta titkos küldetését az új lakóval

  Az Éden Hotel harmadik szériájának játékosai a műsor hétfői adásában megtudták: a következő, utolsó párválasztó ceremónián egyik fiú sem állhat majd jelenlegi társa mögött, ezt követően pedig megérkezett az utolsó új játékos, Geri. A fiúnak másnap randira kellett vinnie valakit, ám a kirándulásnak a kikapcsolódáson kívül más szerepe is volt. A választott lány, Laura párja, Bence este egy levélben értesült róla, hogy bár a pillanatnyi helyzet alapján pénteken csak négy választási lehetősége lesz, szövetséget köthet az új csábítóval és cserélhet vele, ám a küldetést 48 óráig titokban kell tartania a többiek előtt.

  bencegeri

  A szerdai adásban Gerinek egy-egy állattal kellett jellemeznie a lakókat: Bencét kutyához, míg Mariannát macskához hasonlította, Petire elmondása szerint a cápa illik leginkább, ugyanis a fiú bárkit felfalna, Gábort viperának látja, a kaméleonos felsőt Tinának adta át. Laura személyéhez a papagáj jellemzőit kötötte, míg Lokit disznónak tartja, végül pedig Orsi nyúl, Barbara oroszlán, Gyula róka, Geri pedig csótány képét viselhette pólóján.

  Az előző hetekhez hasonlóan ezúttal is kinyílt Pandora szelencéje, amiből előkerültek az ismeretlenül feltett kérdések. A ceremóniát követően, aminek keretein belül többek között Barbara elmondta, nem zavarja a Loki és Orsi között kialakuló érzelmi szál, Laura pedig Gáborral keveredett rövid szóváltásba, amikor szóba került Gyulával való, újonnan viharos játékostársi kapcsolata, Bence felkereste a hétfőn érkezett játékost, és beavatta az előző nap kapott levél részleteibe.

  Geri, bár nem hitte el azt teljesen, végül megígérte, a rá bízott titkot megtartja, de az elmúlt órákban kialakított tervet, miszerint Laura mögé áll be, Bence pedig Orsival folytatja tovább a játékot a fináléig, csak a hivatalos bejelentés után veszi fontolóra.

  Kép: TV2

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon