MENÜ
 • Új sorozat az RTL Klubbon!

  Május 14-én indul az RTL Klub új napi sorozata, A gyanú árnyékában

  Szakít a klasszikus műfaji elemekkel az RTL Klub új napi sorozata, amelyben amatőr szereplők elevenítenek fel hétköznapi történeteket, amelyben a dokumentum és a dráma egyszerre van jelen. A gyanú árnyékában első része május 14-én jelentkezik a Híradó után.

  Az RTL Klub hónapok óta keresi azokat az amatőr szereplőket, akik egy, már Németországban sikeres sorozat magyar változatában tűnhetnek fel. A gyanú árnyékában új a magyar televíziózásban: amatőr szereplők adnak elő egy-egy valós, megtörtént esetet, miközben a kamera úgy követi az eseményeket, mintha egy valóságshow-t mutatnának. Ezért is formabontó a piacvezető csatorna vállalkozása, hiszen a műsor egyszerre elgondolkodtat, de szórakoztat is, miközben mindenki magára vagy saját környezetére ismerhet a történetekben. Minden este újabb sztorik kerülnek képernyőre, de mindre ugyanaz igaz:  feszültség, drámaiság, érzelem keveredik, viszont minden epizód végén megoldás születik az adott témában. Hogyan tud valaki beilleszkedni a társadalomba, miután letöltötte börtönbüntetését? Hogy kezd új életet egy nő, aki magára maradt a gyerekeivel állás és anyagi megtakarítások nélkül? Hogy lehet megszabadulni  a megbélyegzéstől, ha valakit egy el nem követett bűncselekménnyel vádolnak?


  A tervek szerint A gyanú árnyékában egyelőre a nyári szünet előtt lesz látható három hétig az RTL Klub képernyőjén, de ha megszeretik a nézők, ősszel újabb széria készül.

  A gyanú árnyékában első része május 14-én 19.05-kor lesz látható az RTL Klubon.

  forrás: Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon