MENÜ
 • Új módszert vetnek be a kislány megtalálására

  Öt éve tűnt el

  Hallottatok már Madeleine McCannről? A kislány arcképe és története pár évvel ezelőtt az egész világot bejárta. Ő és családja azon a nyáron Portugáliában nyaralt. Egyik délután azonban megtörtént a tragédia, a szőke kis angyalnak nyoma veszett. Azóta sem találják. Azóta a nyomozás számtalan fordulatot vett, volt időszak, amikor a szülőket gyanúsították azzal, hogy megölték a kislányt.

  Elképzelhetetlen milyen nehéz lehet a szülőknek, különösen úgy, hogy számtalanszor volt már téves riasztás is. Az elmúlt öt évben eddig 195 alkalommal keresték fel őket azzal a hírrel, hogy megtalálták a lányukat. Ahogy telik az idő, felmerül azonban egy gond. A kislányról készített legutolsó képen még nagyon kicsi, szinte tipegő. Az azóta eltelt évek alatt, amennyiben még életben van és ebben a szülők szilárdan hisznek, azonban bizonyára sokat nőtt, változott.

  Az angliai Scottland Yard most felajánlotta segítségét a családnak. Kifejlesztettek ugyanis egy új szoftvert, amely fénykép alapján megtervezi, vajon hogy nézhet ki megadott év után az adott személy. A cikkben látható kép a tervezőprogram által készült. Kérdéses, a kis Madeleine vajon tényleg így néz-e ki, például tényleg ilyen hosszú-e a haja. A szülők mindenesetre remélik, hogy ez a fénykép is be fogja járni a világsajtót és lesz, aki ez alapján ráakad a kislányukra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon