MENÜ
 • Új mesterek a Voice csapatában

  Pharrell Williams és Gwen Stefani helyét veszik át

  Már hivatalos: két új mester érkezik az NBC-n futó Voice csapatába! Az Emmy-díjas tehetségkutató műsor megerősítette, hogy Miley Cyrus, a jelenlegi, tizedik évad tanácsadója és Alicia Keys zsűrifotelt kapnak a következő szezonban.

  miley

  A két világhírű énekesnő a jelenlegi mesterek, Pharrell Williams és Gwen Stefani helyét foglalják el, akik az elmúlt két év őszi fordulóiban voltak részesei a shownak. A No Doubt frontasszonya és a Happy előadója saját zenei pályafutásukkal kapcsolatos elfoglaltságaik miatt nem folytatják a munkát, későbbi visszatérésük azonban nem kizárt.

  alicia-keys-28thousanddays

  Ez lesz az első alkalom, amikor a Voice több, mint egy női zsűritaggal kerül képernyőkre. A tizenegyedik évadban, amely szeptemberben indul, Cyrus és Keys a Maroon 5 énekese, Adam Levine és a country-sztár, Blake Shelton oldalán segítik majd a népszerű projekt tehetségeit.

  „A hír igaz! Én leszek a legújabb messter a Voice tizenegyedik évadában” – posztolta saját Twitter-profiljára a bejelentést követően Miley Cyrus, Pharrell Williams pedig gratulációval reagált posztjára: „Gratulálok, hugi! Üdvözöllek a Voice családban.”

  Forrás: Deadline

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak