MENÜ
 • Új lemezzel szülinapozik a The Beatles

  A The Beatles nemsokára első sikerük ötvenéves születésnapját ünnepli. A nagy eseményre a rajongók egy új válogatást kapnak.

  Holnap adják ki a Tomorrow Never Knows című Beatles-válogatást az iTunes-on, egy “erőteljes kollekcióját a beatles legenergikusabb rockdalaival.”

  A lemez dalai nem a nyugodt hangulatot fogják megteremteni a hallgatóközönség számára. A kezdődal a Revolution, míg a befejeződal a The End című szerzemény lesz. A tizennégy dal a banda különböző lemezeiről lett összeválogatva. A legmeghökkentőbb a lemezzel kapcsolatban viszont az ára: csupán a felébe kerül annak, mintha az összes rajta helyet kapó dalt külön-külön megvásárolnánk.

  Az iTunes a korong népszerűsítésére mai nagy rockelőadóktól gyűjtött néhány idézetet: “Van egy egyenes vonal James Brownról a death metálig, ami átfut a Helter Skelteren [egy Beatles-dal, a szerk]” mondta például az Arcade Fire Win Butlerre, ygx folytatva mondanivalóját: “Mindig is úgy gondoltam rájuk, mint kemény anyagra. A hang csúcsára.”

  A Foo Fighters Dave Grohlja pedig elárulta, hogy “ha nem lenne a Beatles, nem lenné zenész. Az évek során egyre inkább belemélyültem a lemezeikbe. Repülnek és mélyülnek. Ragyognak és tündökölnek. Ők a fény és a sötétség.”

  Az 50 éves születésnap viszont csak eme megjelenésből fog állni és a hanganyag nem fog megjelenni sem cd-n, sem bakeliten, csupán digitális formátumban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon