MENÜ
 • Új lakó érkezik VV Simon helyére

  Nem sokáig marad hiány a villa lakóinak számában: ma pótolják Simont a villából.

  Ahogy korábban szakpszichológosunk nyilatkozott, Simon feltehetően személyiségzavaros. Tegnap este ennek újabb bizonyítékait láthattuk, miután Simon buta játékot játszott az újonnan érkezett kacsával a villában, aminek részleteiről már olvashattatatok nálunk. Dohányfüstöt fújt a ketrecbe, alkoholt adott az állatnak, ami felháborodást keltett a villában.

  Viki volt a fő hangadó, de Krisztián is majdnem összeverekedett Simonnal. Végül a lányon csattant az ostor: miután Simonról lerántotta a nadrágját, a fiú erőszakosan letépte Viki pólóját. Viselkedésének eredményeképpen a nézők úgy döntöttek, hogy nem szeretnék Simont a villa falain belül látni, így kizárták a játékból.

  simon

  Ma este a helyére új lakó költözik. így döntöttek a műsor készítői. A csatorna programigazgatója, Kolosi Péter a következőképp indokolta a lépést:

  – Döntésünk hátterében az áll, hogy világossá tegyük a bent maradt villalakók számára, hogy ezzel a módszerrel nem érnek célt, vagyis így nem csökkenthetik a még versenyben lévők számát és növelhetik a győzelmi esélyeiket. Ez egyfajta üzenet számukra, hogy ezt a játékot ilyen módszerekkel nem érdemes játszani.

  Az új lakóval a ma este 22.00-kor kezdődő adásban ismerkedhetnek meg a nézők!

  Forrás: valovilag.hu

  Ha lemaradtál volna a már a Villán kívül lévő lakókkal készített interjúinkról, katt a linkekre:

  VV Simon (az interjú első része): “Charlotte Simon duó megszűnt”

  VV Simon (az interjú második része): “Semmilyen mentális betegségben NEM szenvedek!”

  VV Alexa: “Mindannyian be voltunk izgulva”

  VV Laci: Őszintén a nőverésről

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő