MENÜ
 • Új kvízműsor a VIASAT3-on!

  Nyered, ha mered címmel a VIASAT3 új kvízműsort indít szeptember 10-étől Kovács Áron műsorvezetésével. A nézők hétfőtől csütörtökig láthatják, ahogy a csapatok saját otthonukban vagy éppen munkahelyükön teszik kockára saját berendezési tárgyaikat jobb, nagyobb és vadonatúj háztartási eszközök reményében

  Sokat szolgált hűtő, szebb napokat látott turmixgép, már nem elég lapos tévé – itt az alakalom, hogy végre lecseréljék őket. Most a VIASAT3 új, utazó kvízjátékában csak pár kérdés választja el a játékosokat a modern készülékek megnyerésétől.

  Már javában járja az országot a forgatóstáb Kovács Áronnal az élen, hogy olyan kalandvágyó csapatokat találjanak, akik megunt tárgyaikat tétként ajánlják fel egy értékesebb nyeremény ellenében. A Nyered, ha mered játékosai azonban Magyarországon korábban nem látott kockázatot vállalnak. Ez ugyanis egy újszerű kvíz valódi, akár fájó tétekkel. Ha ugyanis nem sikerül elegendő helyes választ adni a lakásba vagy éppen munkahelyre betoppanó műsorvezető kérdéseire, akkor nem csak az új tárgyat bukják, hanem azt is, amit lecseréltek volna. Az értékes nyereményeket rejtő kék furgon már fodrászatnál, fiúalbérletnél, kocsmánál és tanyánál is megállt, és szerencsére a játékos kedvben nincs hiány, bárhová is érkezik Áron segítőivel, a két marcona szállítóval.

  „Számos vidám, megható és drámai pillanatot élünk át a forgatások során. Egészen különleges hangulatot kölcsönöz a műsornak, hogy nem tévéstúdióban, hanem a kanapén, vagy éppen a hintaágyban zajlik a kvíz, ráadásul nem babra megy a játék, hiszen a nyeremény és a veszteség is kézzel fogható.” – meséli Kovács Áron.

  A külföldi formátum alapján készült műsor Észak-Amerikától Európán át egészen Ázsiáig számos országban aratott sikert.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon