MENÜ
 • Új klippel jelentkezett Bebe Rexha

  Itt a Last Hurrah

  Néhány nappal azt követően, hogy Bebe Rexha kiadta első 2019-es kislemezét, a Last Hurrah-t, az énekesnő a hozzá tartozó klippel is előállt.

  Az újdonságot Andrew Wells producelte, mondanivalójáról pedig Bebe korábban egy rajongó Twitteren feltett kérdésére válaszolva számolt be“Az egyik barátnőm inspirálta, aki fogyókúrázott, de megevett egy szelet sütit, és a férje megkérdezte, hogy nem kéne véletlenül diétáznia? Ő pedig azt válaszolta, hogy “bébi, ez az én utolsó hurrám”. Tehát az a dal jelentése, hogy ma éjjel még egyszer, utoljára bajba keveredek.” 

  A szám Bebe első szóló-kislemeze a 2018-as I’m a Mess óta, amely Expectations című debütáló stúdióalbumára is felkerült. A projektnek köszönhetően jelölték az idei Grammy díjkiosztó Legjobb új előadó kategóriájában, és bár az arany gramofont Dua Lipa vitte el, a szupersztár nem hagyta, hogy csalódottsága átvegye fölötte az uralmat.

  “Nem tagadom, egy kicsit csalódtam. Választhatnám azt az utat, hogy fekszem az ágyamban, de dönthetek úgy is, hogy kib*szottul felkelek, bemegyek a stúdióba, írok egy új dalt és befejezem a Last Hurrah klipjének vágását. Nem fekszem az ágyban.”

  Forrás: Complex Magazine, Twitter

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon