MENÜ
 • Új képek érkeztek Britney Spears életrajzi filmjének forgatásáról

  Ilyen lesz Natasha Bassett a popsztár bőrében

  Folyamatosan zajlanak a forgatások Britney Spears életrajzi filmjéhez, amely a Lifetime produkciójában készül, most pedig új képeken vehetjük szemügyre az alkotás szereplőit.

  britney

  A YVRShoots képein láthatjuk Natasha Bassett színésznőt a szupersztár bőrében, színészekkel körülvéve, akik fotósokat és rajongókat alakítanak, míg a Daily Mail képein Bassett mellett bukkan fel Peter Benson is, aki Britney menedzserét, Larry Rudolphot játssza. A Britney című film a Toxic slágergyárosa és Justin Timberlake kapcsolatát mutatja be, és elmeséli, hogyan hatott rá szülei válása és szakításuk. A popcsillagok 1999-től 2002-ig alkottak egy párt.

  britneyfilm1

  britneyfilm3

  britneyfilm2

  britneyfilm4

  Nathan Keyes formálja meg az NSYNC egykori tagját, Clayton Chitty Britney exe, Kevin Federline szerepét ölti magára, Nicole Oliver anyja, Lynne Spearsként, Matthew Harrison apja, Jamie Spears és Markian Tarasiuk a koreográfus Wade Robson bőrébe bújik.

  “Britney Spears semmilyen formában nem közreműködik, és nem adta áldását az életrajzi filmre” – szögezte le menedzsere szeptemberben.

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő