MENÜ
 • Új játék születik

  A tervező ugyanaz, aki az Angry Birds-öt is alkotta

  Ismerős neked az a név, hogy Rovio? Na de az, hogy Angry Birds biztosan! A Rovio az a cég, amely az előbb említett játékot kifejlesztette és amiért emberek milliói őrülnek meg világszerte. Játsszák asztali számítógépen, laptopon, okostelefonon. Egyszerűen mindenhol. A cég azonban nem akart itt leállni, úgyhogy kifejlesztette a Casey’s Contraptions elnevezésű játékot, amellyel azonban nem voltak elégedettek, úgyhogy visszavonták az App Store-okból.

  A cég azonban nem akarta teljesen eltemetni a játékot, ami teljesen érthető, hiszen a fejlesztésébe nem kevés pénzt és időt öltek azt megelőzően. Úgyhogy fogták az egész koncepciót és újratervezték. Az új játék, amely az Amazing Alex nevet kapja, várhatóan júliusban jelenik meg, először iOS és Android eszközökön.

  A játék célja nemcsak a szórakoztatás lesz, hanem egyben oktató elemeket is tartalmazni fog. Hasonlóan nagy sikerű elődjéhez, az agresszív színes madarak hajigálásához, ebben a játékban is fontos szerepet fognak kapni például a fizika törvényei. Amíg várunk az új játékra, addig is tekintsétek meg a visszavont játék bemutatóját!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon