MENÜ
 • Új irányt vett a One Direction

  Láthatólag örömmel vette a poggyászát a One Direction és lehető legcsinosabb formájukban indultak útnak az USA-ba, hogy elkezdjék a tengerentúli turnéjukat.

  Bár a lehető legkényelmesebb ruháikban vágtak neki az óceánt átszelő útnak, a repülőtéren várakozó tinirajongók így is el voltak ájulva az öt szívtipró megnyerő külsejétől. A fiúknak nem sok idejük lesz pihenni érkezésük után: már ma este megkezdik turnéjukat Connecticutban.

  Az öreg kontinensnek július elejéig kell majd hiányolnia a fiúkat, akikre egy 25 állomásos turné vár az Államokban. A búcsú valószínűleg Louisnak volt a legnehezebb: a beszámolók szerint nem bírta ölelni és csókolni barátnőjét, a 19 éves Eleanor Caldert. Az énekes csak azután vidult fel, miután váltott néhány szót a tömegnyi rajongóval, akik mind eldobták agyukat attól, hogy idoljuk szóba áll velük.

  Liam viszont csak egy gyors öleléssel búcsúzott táncos barátnőjétől, aki a következő csirippel kommentálta az elvását Twitterén: “Mindig felidegesít a búcsú, így mindig otthon, indulás előtt búcsúzunk el! xx” Nem mintha valaki kérdezte volna, de ki ne villogna egy Liammel, nem?

  A srácokra óriási tömeg várhat majd Amerikában is. Az eladási adatok szerint What Makes You Beautiful című dalukból már több mint kétmillió példány fogyott el. A srácok ezen kívül már új albumukon is munkálkodni fognak a koncertek alatt, továbbá készülnek eddigi legnagyobb előadásukra, a New York-i Madison Square Gardenben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon