MENÜ
 • Új hal a Tiszában!

  A kaukázusi törpegéb a Fekete-tengeren, illetve a Duna torkolati szakaszánál honos, azaz igen távol a Tiszától, vagy a Tisza-tótól. Horgászást rászervezni már csak méretéből kifolyólag sem igazán érdemes.

  Július tizenharmadikán a Tiszafüredi Halas Napok keretében konferenciát rendeztek. Ez önmagában talán még nem lenne túlságosan érdekfeszítő hír, a bejelentés, ami itt elhangzott azonban már annál inkább az. A Tisza-tóban olyan halfajra bukkantak, amely eddig nem volt megtalálható. Bemutatjuk a törpegébet.

  Kis cuki, nem? Mit lehet róla tudni? A kaukázusi törpegéb a Fekete-tengeren, illetve a Duna torkolati szakaszánál honos, azaz igen távol a Tiszától, vagy a Tisza-tótól. Horgászást rászervezni már csak méretéből kifolyólag sem igazán érdemes, hiszen alig 3 centis, tehát még csalinak sem használható. Forever alone.

  Emellett szegény törpegéb életkora is negatív csúcs, ugyanis alig másfél évet él. Egyetlen haszna talán az lesz, hogy szapora természetének köszönhetően remek tápláléka lesz a ragadozó halaknak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon