MENÜ
 • Új, finom Nelly Furtado!

  Míg mások bonyolult effektekkel vagy sima állóképekkel készítenek lyrics-videókat dalaikhoz, Nelly Furtado más ötlettel állt elő.

  Szívünk csücske, a gyökereihez visszatérő kanadai énekesnő új dala, a The Spirit Indestructible még nem kapott videóklippet, viszont lyrics-videója már elmehetne a televíziók képernyőjére.

  Nelly egyik barátját, Spencer Westet kérte fel arra, hogy együttes erővel mutassák be, hogy mennyire legyőzhetetlen is az ember. A férfi egy genetikai betegséggel született, melynek következtében lábizmai nem voltak képesek a megfelelő működésre.. Ötéves korában a doktorok végül amputálták a két végtagot – de Spencer számára nem ért véget az élet.

  A videóban azt követhetjük végig, ahogy Spencer a lehetetlen is megteszi azért, hogy pénzt gyűjtsön egy projekt számára, mely a tiszta víz problémájára próbál megoldást találni Afrikában. A férfi kezével mászta meg a Kilimandzsárót.

  Tekerjétek fel a hangerőt és nyissátok ki a szemeiteket! A energiával teli, gyönyörű üzenetet hordozó dalt és videót kötelező meghallgatni és megnézni – nincs mese!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon