MENÜ
 • Új életet kezdett a Viszkis

  Szabad élet, épülő kerámiaműhely, új szerelem. Ambrus Attila nem felejtette el a múltját, de egy szebb jövőben bízik.

  Az egykor 30 bankot kiraboló bűnöző megváltozott: hétköznapi életet él, korongján vázákat formál. A legfontosabb pedig, hogy hosszú évek után újra van valakije, akit azonban óv a nyilvánosságtól. Tudta, hogy nem vált szentté, csak egyszerű életre vágyik, szeretne dolgozni és családot alapítani.

  “Ez a projekt is folyamatban van, de nehéz a jövendőbelim szüleinek elfogadni engem a múltammal. Erre is azt mondom: az idő oldhatja csak meg, az biztosan nekem dolgozik” – mondta Attila.

  Bár diplomája szerint lehetne újságíró, haditudósító, nem tartja valószínűnek, hogy valaha e szakmát űzi majd. Úgy tartja, a tanulás sosem volt az erőssége.

  “Nem panaszként mondom, mert nagyon hálás vagyok a lehetőségért, de vért izzadva szereztem meg a diplomát. A vizsgabizottság bejött a fegyintézetbe, rabruhában vezettek a fegyőrök tételt húzni, kamerával felvették az egészet, nehogy valamilyen sundám-bundám legyen. Kezet csókoltam magamnak, két olyan jó tételt húztam, annak idején a rendőrök is mondták, mázlista vagyok!”

  Volt tanára a dunaújvárosi főiskolán, Pálinkás István könyvet jelentetett meg Attila és a beszélők címmel, mely a rácsok mögött átformálódó embert mutatja be. A könyv bemutatóján részt vett egy neves amerikai kiadó két képviselője, akik elárulták, a Viszkis-film munkálatai már elkezdődtek.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon