MENÜ
 • Új dizájnnal rukkol elő a MySpace

  A közösségi portálok nagy öregje új lendületet vett, miután két évvel ezelőtt a Specific Media, Justin Timberlake-kel összefogva 35 millió dollárért megvette korábbi tulajdonosától.

  A Facebook évek óta tartó szédületes fejlődése mellett hajlamosak vagyunk megfeledkezni egykori nagy testvéreiről. Elég csak akár Magyarországon az IWIW-re gondolni, amelyről a fiatalabbak talán már azt sem tudják micsoda, de hasonló helyzet van nemzetközi vizeken a MySpace is.

  A közösségi portálok nagy öregje új lendületet vett, miután két évvel ezelőtt a Specific Media, Justin Timberlake-kel összefogva 35 millió dollárért megvette korábbi tulajdonosától. Az új gazda a világért sem szerette volna a feledés homályába taszítani a már szebb napokat is látott site-ot, és további súlyos pénzeket fektetett abba, hogy a MySpace most egy megújult külsővel és belső tartalommal ismét berobbanhasson a köztudatba.

  A cég saját bevallása szerint is a romokból kezdte el újjá építeni az oldalt, amelyben a központi szerepé a szórakozás. Fotóalbumjainkat playlistekkel társíthatjuk. Fontos szerepet kapnak a zenei előadók, fotósok, filmesek, dizájnerek, egyszerűen mindenki, aki szeretné megmutatni a világnak, hogy mi rejlik benne. Az oldal természetesen összeköthető lesz Facebook és Twitter profilunkkal is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon