MENÜ
 • Új dizájnerdrog vezet kannibalizmushoz

  A Cloud9 névre hallgató újdonsült drog, az MDVP vezethetett a legutóbbi három, kannibalizmusba fulladó támadáshoz Amerikában.

  Mostanában egyre gyakrabban hallhattunk durvábbnál durvább sztorikat amerikai emberevő gyilkosokról. Ahogy azt már megírtuk,  múlt héten meztelenre vetkőzött őrültet találtak a rendőrök, aki éppen áldozata arcából lakmározott. Mostanra kiderült, hogy rendkívül veszélyes kábítószer hatása alatt állt az elkövető.

  Rudy Eugene-t egy háztetőn kapták el, a belőtt férfi meztelenül támadt egy hajléktalanra, akinek az arcából több nagy darabot harapott ki. A rendőrök csak úgy tudták megfékezni a kábítószeres férfit, hogy lelőtték, de a rémisztő esetek ezzel nem értek véget.

  Pár nappal később egy hajléktalant, Brandor De Leont egy rendzavarás miatt tartóztattak le, és hamar kiderült, hogy szintén az MDVP hatása alatt áll. A férfi állat módjára morgott a rendőrökre, fogát villogtatta, és azzal fenyegetőzött, hogy leharapja a járőrök arcát. Később bele is mart az egyik zsaru kezébe, aki az arcán lévő sebet próbálta ellátni.

  A Miamiban történt támadás másnapján Louisiana államban történt egy hasonló eset, akkor a szintén bedrogozott Carl Jacquneaux harapott ki egy darabot egy férfi arcából, aki épp a saját előkertjében dolgozott. Az áldozat, Todd Credeur súlyos sérülése ellenére még képes volt védekezni, rovarirtó szerrel fújta arcon támadóját.

  Az MDVP-t 2010-ben fürdősóként árulták Amerikában, különböző fantázianeveken, köztük Cloud9 néven is, amely a jelek szerint emberevő zombivá változtatja a droggal élőket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon