MENÜ
 • Új divat: szexi fotók a vőlegénynek

  Egyre több ara lepi meg magáról készült erotikus képekkel leendő férjét. Te bevállalnád?

  A budoár fotózás néven elterjedt műfaj lényege egyszerű: a menyasszonyok valami nagyon ütős eljegyzési ajándékot akarnak adni a vőlegényeknek, így felkeresik a szakmában dolgozó valamelyik fotóst, akivel huncut képeket csináltatnak magukról. A legártatlanabb beállítástól kezdve egészen a 18+-os pózokig bármi megtörténhet egy ilyen fotózáson. Egy a lényeg: az ara érezze jól magát, és lebegjen a szeme előtt, hogy mit fog majd szólni a pasija.

  Egy fotózás elég durva összegbe, általában 1000 dollárba (kb. 220 ezer forint) kerül, de benne van szó szerint minden: a megbeszélések, a sminkes, a fodrász, az összes outfit, amit az arákra adnak, és a helyszín bérlése is. Az pedig, hogy milyen lesz a végtermék, csak a lányokon múlik. A legtöbben maradnak az ártatlan fehérneműs képeknél, de a bevállalósabbak simán ledobják az összes ruhájukat, hogy izgató fotók készülhessenek róluk.

  A pasik reakciójáról talán kár is írnunk. A fotósok elmondása szerint az esetek 99%-ában néma csend, majd egy elhaló WOW! Úgyhogy sikere van a dolognak, az biztos!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon