MENÜ
 • Új dal érkezését jelentette be a brit fiúcsapat

  Egy fiatal énekesnő is közreműködik benne

  A The Vamps tagjai összeálltak a feltörekvő amerikai énekesnővel, Maggie Lindenmann-nel egy dal erejéig. A Personal címet viselő szám, amely a négytagú brit zenekar legújabb kislemezeként szolgál majd, október 13-án érkezik.

  Az együttes az elmúlt néhány napban rejtélyes bejegyzések és képek közzétételével készítették fel közönségüket az újdonságra, amit a lemezlovas-producer Digital Farm Animals segítségével alkottak meg. Az előadók a hét folyamán készülnek egy élő Facebookos bejelentkezéssel is, aminek keretében bemutatják a dalt és megválaszolják a rajongói kérdéseket.

  A Personal az első kislemez a The Vamps Night & Day című dupla-albumuk második, jövő tavaszra ígért részéről, a Day-ről.

  “Mindig élvezzük, ha új emberekkel dolgozhatunk együtt. Amikor meghallgattuk Maggie Pretty Girl című dalát, tudtuk, hogy fantasztikus lesz. Nagyon tehetséges személy, akinek hangja rengeteget tett hozzá a kislemezhez” – áll a zenekar nyilatkozatában.

  “Imádom a dalt és a mögötte lévő tartalmat – szerintem ezen már mindenki keresztül ment. A menedzseremmel úton voltunk Norvégiába, amikor lejátszotta nekem a dal nyers demóját, amiben még csak Brad volt benne. Annyira király volt a koncepció! Néhány héttel később fel is vettük” – tette hozzá Maddie.

  A szám érkezésén kívül a The Vamps bejelentette a Night & Day arénás turné első állomásait is, amelyek listája ide kattintva elérhető.

  Forrás: Pressparty

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon