MENÜ
 • Új dal a feltörekvő sztártól!

  Bár már több mint három dalt is ismerünk Marina And The Diamonds várva-várt második albumáról, az énekesnő korongját még mindig nagy titokzatosság övezi. Most viszont itt egy újabb dal, mely egy igazán finom anyagot enged sejtetni!

  Az énekesnő az Electra Heart című, április harmincadikán boltokba kerülő új lemez első bemutatott dala a Fear And Loathing volt, melyet hamarosan követett a videoklippet is kapó Radioactive, ami után nem kellett sokat várni A Starring Role-ra sem. Három bemutatott dal után pedig itt a negyedik is, a Homewrecker melynek hangzásvilága kicsit visszakalauzol minket az első album, a The Family Jewels világába.
  Az érdekes szövegű dal ismét próbál elszakadni a mainstream világától, megmutatva, hogy a pop igenis is tud egy mélyebb műfaj is lenni. A dal egyébként még mindig nem az a bizonyos első, hivatalos kislemez. Az első hivatalos dal áprilisban fog érkezni Primadonna címmel.

  Marina elmondása szerint új albuma az amerikai álom témakörét fogja körbejárni, feldolgozva és átdolgozva a sémákat új énjének, Electra Heartnak a segítségével.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon