MENÜ
 • Új arcot, új életet kapott

  Tizenöt év után végre boldogan nézhet tükörbe.

  A 37 éves Richard Lee Norris még 1997-ben egy véletlen baleset során lőtte fejbe magát és ezáltal teljesen eltorzult az arca. Tizenöt év várakozás után végül odáig fejlődött a plasztikai sebészet, hogy egy harminchat órás műtét keretein belül helyrehozták összeroncsolódott arcát. A beavatkozás során új arcot, fogsort, nyelvet és állkapcsot kapott. Orvosai szerint ez volt minden idők legösszetettebb műtéte.

  Alig egy héttel a műtét után a férfi máris visszanyerte elvesztett szaglását, illetve képes megmosni fogait és borotválkozni is. „Ki tudja nyitni a szemeit, habár még kissé duzzadtak, belenéz a tükörbe és képes egyedül megborotválkozni. Ez hihetetlen eredmény és nagyon büszkék vagyunk rá.” – mondta el Eduardo Rodriguez főorvos.

  Norris majdnem tizenöt évig remeteként élt, hiszen csupán maszkban mutatkozott nyilvánosan, illetve éjszakánként járt ki otthonából. A műtét nem csak külsejét változtatta meg, de tulajdonképpen visszaadta számára az életét is. Új arcát egy múlt hét elején elhunyt, testét halála előtt felajánló férfitól kapta, aki rajta kívül öt másik beteg életét mentette meg szerveivel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon