MENÜ
 • Új arcokkal ébreszt minket az RTL Klub

  8.08 - Minden reggel címmel indít új műsort a népszerű kereskedelmi csatorna.

  Újra életet lehel a reggeli sávba az RTL Klub. A két órás adásban Teszári Nórával és Somogyi Zoltánnal találkozhatnak a képernyőn március 11-től minden hétköznap.

  Másfél éve el kellett búcsúznunk a Reggeli című műsortól. A gazdasági válság egyik hozománya volt, hogy az RTL Klub megszüntetett egy 15 éves hagyományt, és annak csak egy kis foszlányaként maradt meg a Csak csajok. Azóta azonban folyamatosan azon gondolkodtunk, hogy ebben a megváltozott gazdasági helyzetben hogyan lehetne élő reggeli műsort létrehozni. Lehet, hogy nagyképűen hangzik, de újrafogalmaztuk a 21. századi reggeli televíziózást” – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

  A sajtótájékoztatón a két műsorvezető kilétére is fény derült, és meglepő módon friss arcok kerültek a reggeli műsor élére.

  Tréningezem magam. Kiszámoltam, hogyha 8.08-kor kezdődik az adás, akkor 7-kor már ott kell lennem a stúdióban. Ha 7-kor ott kell lennem, akkor fél 7-kor el kell indulnom otthonról. Akkor viszont fél 6-kor kell kelni, na, de ki ad reggelit a gyerekeknek? Szerencsére kitaláltuk a logisztikát” – árulta el Teszári Nóra.

  Rászokom a kávézásra és a korábbi fekvésre. Az biztos, hogy valami frissítővel fogom kezdeni a napot” – mondta Somogyi Zoli, aki még hozzátette: témáik között szerepel majd az egészség, a divat, de a hivatali ügyek lebonyolítása is.

  Természetesen a reggeli műsor nem marad sztárhírek nélkül, így a Reflektor is jelentkezik Adával.

  Forrás: stop.hu

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon