MENÜ
 • Új arcát mutatja meg Dukai Regina

  Bizonyított már énekesnőként, modellként, műsorvezetőként, inspirált ruhakollekciókat, most valami egészen más következik.

  A közösségi média „koronázatlan királynője” valóra váltja régi álmát: blogírásba kezd, méghozzá nem is akárhogyan. A dukairegina.hu rendszeresen frissülő blogbejegyzésekkel várja az olvasókat, akik így még jobban megismerhetik Regit. Bepillantást nyerhetnek az életébe, olvashatnak az általa kipróbált és legkiválóbbnak tartott termékekről, szolgáltatásokról, valamint újdonságokról. Az oldal nem csak a divatról és szépségápolásról szól majd, igazi gasztronómiai kavalkádban, izgalmas programajánlatokban, utazási beszámolókban lesz részük azoknak, akik ide kattintanak. Regina elárulta, miért döntött úgy, hogy belevág az új kihívásba.

  „Kamaszkoromban mindent tudni szerettem volna a kedvenc hírességeimről, arról, hogy ők hogyan sminkelnek, mit viselnek. Nagy rajongója voltam például Claudia Schiffernek és Whitney Houstonnak. Kíváncsi voltam, hogy mi történik velük, milyen ruhát viselnek, hogyan élnek. A közösségi média oldalaimon én is gyakran kapok üzeneteket ezekkel kapcsolatban, és igyekszem minden érdeklődőnek választ adni. Remélem az új oldalamon is szívesen böngésznek majd, hiszen itt valóban bepillantást nyerhetnek az életembe, megismerhetik a véleményemet sok-sok dologról” – mondta el Dukai Regina, aki azt is hozzátette: nem divatblogot akar létrehozni, csupán szeretné az őt érdeklő dolgokat megosztani követőivel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon