MENÜ
 • Ufókat észlelt a Nemzetközi űrállomás?

  Furcsa felvételek készültek a NASA jóvoltából.

  A 2012-es világvége elmaradása óta megnövekedett az ufóészlelések száma a világon. Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy Nemzetközi Űrállomás kamerái is készítettek néhány megmagyarázhatatlan felvételt, mérföldekre a Földtől.

  A felvételeken, melyek elárasztották a YouTube-ot, fehér repülő tárgyak süvítenek át az égen olyan gyorsasággal, melyre ember által épített jármű nem lenne képes. Magyarázat rengeteg lehet a jelenségre – sokak szerint csupán az űrállomás ablakainak visszatükröződése látszik, valakik szerint meteorokról van szó, mások szerint pedig természetesen ufókról.

  A NASA munkatársai szerint az űrállomás távolsága miatt könnyen becsaphatják szemünket a felvételek és ez talán ugyanígy lesz fél évszázaddal később is. Vagyis amit látunk, az a valóságban talán nem is olyan gyors és nem is szel át olyan orbitális távolságokat?

  Ezzel pedig Oberg, a NASA munkatársa ki is zárja azt a lehetőséget, hogy észlelések mögött idegen civilizációk legyenek. Ettől függetlenül véleménye szerint mindenképpen jó, hogy az emberek kihasználják, hogy mindenki számára elérhetővé tették a kamerák képének követését, hiszen így a meghibásodásokra hamarabb fény derülhet.

  Íme egy kis válogatás a különös jelenségekről:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon