MENÜ
 • UFO Szibériában?

  A különös fém tárgyat még vizsgálják.

  Múlt héten Otradnesnky, egy szibériai város közelében lévő erdőben egy különös U-alakú, fémből készült hatalmas tárgyat találtak helyi lakosok. A közel kétszáz kilogrammot nyomó objektumot sikerült kivinniük a fák közül és értesítették a rendőrséget.

  Az eset különlegessége, hogy miután a rendőrség szakértői megvizsgálták, semmiféle eredetére vonatkozó jelet nem sikerült felfedezniük rajta. Így átadták az állami szerveknek, akik a vizsgálat idejére szigorúan elzárták. A jelentések szerint annyit már biztosan tudnak, hogy a szerkezet sem rakétából vagy műholdból, illetve semmiféle űrkutatással kapcsolatos eszközből sem származhat.

  „Mérgező vegyi anyagok után kutattunk a tárgyban, illetve megmértük a sugárzását is, de semmi ilyesmit nem találtunk. Annyi biztos, hogy titániumból készült és a fák között zuhant le a talajra. Többet egyelőre mi sem tudunk, jelenleg is folynak a kutatások.” – mondta el Yuri Bornyakov a kuybyshevsky-i kutatás vezetője.

  A szóbeszéd szerint természetesen UFO-jelenségről van szó, azonban arra, hogy ezeket a spekulációkat megerősíthessék, a kutatók szerint kicsi az esély.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon