MENÜ
 • UFO-anyagok kerülnek nyilvánosságra

  Az USA ötven éve rejtegetett anyagokat tár fel.

  Az emberiséget évezredek óta izgatja a kérdés, vajon egyedül vagyunk-e az univerzumban? Voltak korok, amikor a csillagászok azt hitték, hogy a Marson is élnek értelmes lények, máskor a Holdról gondolták ugyanezt. Számtalan elképzelés kap évről-évre szárnyra, azonban mióta űrutazás van, azóta olykor az űrhajósok is beszámoltak különleges élményekről. Az amerikai űrhivatal, a NASA azonban ezeket a jelentéseket rendre titkosította.

  Ezúttal azonban egy ismeretterjesztő műsorban több egykori, hatvanas évekbeli űrprogram résztvevőit is megszólaltatták. Egyikük például így nyilatkozott: „A nagy sötétségből egyszer csak egy henger alakú objektum került elém, aminek az egyik végéből egy fehér, ceruzához hasonlító bot állt ki. Sohasem láttam még ehhez hasonlót”. És bizony, ez az űrben történt. Vajon csak valami űrbéli időjárási jelenséget hitt azonosítatlan tárgynak, vagy a földönkívüliek valóban figyelnek, vizsgálnak minket?

  A földönkívüliek felkutatásával foglalkozó SETI is folyamatosan azon dolgozik, hogy galaxisunkban minél több, az élet feltételeit biztosító bolygót azonosítsanak be. „Minden jel arra mutat, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben, sőt, milliónyi más élet nyomai bukkannak fel.” – nyilatkozta vezető csillagászuk. Huh!

  forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon