MENÜ
 • Udvaros Dorottyának balesete volt

  Még nem tudni, ki a felelős

  Szombat délután az ötvennyolc esztendős színésznő karambolozott a budapesti második kerületben, a Margit körút és a Bem József út találkozásánál. Az esetről sok minden egyelőre még nem derült ki. Annyit tudni lehet, hogy a színművész egyedül utazott, éppen Miskolcra tartott fellépésre. A másik autóban, amely információk szerint külföldi tulajdonú, hárman ültek, akik közül két személyt kórházba kellett a mentőknek szállítaniuk.

  A hatóságok a helyszínen végeztek szondáztatást, azonban ittas állapotot egyik járművezetőnél sem mutattak ki. Pedig a színésznőnek már gyűlt meg baja ilyesmi miatt a rendőrséggel. Hét évvel ezelőtt, 2005-ben már állították elő ittas vezetésért. Akkor 35 ezer forintra és három havi jogosítvány-bevonásra büntették. Tegnap Udvaros nem szenvedett komolyabb sérüléseket, bár a helyszínről rendőrautó vitte el.

  Az esti miskolci előadásra, a Bandy-lányok című darabra pedig már oda is ért a Kossuth-és  Jászai Mari díjas színésznő. A baleset részleteiről ott sem volt hajlandó nyilatkozni, sőt, sértődötten vette tudomásul, hogy az újságírókat jobban érdeklik a délután történtek, mint művészete.

  forrás: Velvet

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon