MENÜ
 • Twitteren bukott le a diákjával szexelő tanárnő

  Íme egy újabb botrány a tanár-diák viszony körül. Ezúttal egy virginiai tanárnőt kaptak rajta, pontosabban a világhálón előkerült meztelen fotója rántotta le a leplet csintalankodásától.

  A virginiai Midlothianban kirúgtak egy tanárnőt nevezetesen azért, mert egy tanítványa közzétette a Twitteren intim kapcsolatukat, ráadásul egy sor meztelen fénykép és perverz üzenetváltás társaságában. A diák eléggé részeg volt ezen az éjjelen, de a tanárnőt sikerült lebuktatnia. A tanári kart szinte sokkolta, amikor szembesültek az igazsággal – írta a The Dreamin Demon bűnügyi magazin.

  Justin Foster állításai szerint a helyettesítő tanárként beugró, Anna Michelle Walters még akkor került szexuális kapcsolatba vele, amikor még csak 17 éves volt vagyis még kiskorú volt.

  A Cosby Gimnázium tantestülete amint értesült az esetről eltávolították a hölgyet az intézményből és kirúgták, valamint a rendőrséget is bevonták az ügybe kiskorú zaklatása miatt. Még folyamatban van a nyomozás, de a bizonyítékok alapján biztos, hogy nem ússza meg a molesztálási ügyet a hölgy.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon