MENÜ
 • TW Steel Party Grosjeannal

  Szerdán este a Westend City Center első emeletén a TW Steel exkluzív fogadásán Romain Grosjean, a Lotus versenyzője vendégeskedett.

  Az emeletre felérve már messziről szembeötlött a Lotusra jellemző fekete színvilág, és persze az egy irányba mozgó kisebbfajta tömeg. A kávéház estére némiképp átalakult, a folyosó elkerített részén helyt kapott egy Lotus-szimulátor, mellette pedig a csapat autója. Az első pillanatokban úgy tűnt, hogy a látványkonyha kínálatának nagyobb a rajongótábora, mint a Forma-1-es autónak, de hamarosan fordult a kocka, a szimulátorban egymást kezébe adták a kormányt a vállalkozó szelleműek. Nem kicsi volt a kihívás, Romain Grosjeannal mérkőztek meg virtuális pályán. Számtalan hazai híresség is tiszteletét tette a neves óramárka bemutatóján, a tehetségkutatók és valóságshow-k ismert arcai mellett elég magas volt az egy négyzetméterre eső modellek száma.


  Kicsivel fél nyolc előtt meg is érkezett az est főszereplője a folyosó irányából. Széles mosollyal fogadta a fotós kollégák villogó vakuit, a közös fotóra várakozók sora egyre csak nőtt. Miután engedett némi nyomásnak a Lotus francia-svájci versenyzője, szívesen válaszolt a feltett kérdésekre is. Nem egyszerű feladat Kimi Raikkönen csapattársaként megállnia a helyét, de elmondása szerint jó viszonyban vannak, jól megy a közös munka is. Jól érzi magát hazánkban, már várta a Magyar Nagydíjat.

  A hazai versenyhétvége után lesz néhány hét szabadideje a Száguldó Cirkusz versenyzőinek, a közelgő nyári szünet alatt a frissen házasodott pilóta nászútra megy újdonsült arájával.

  Azon sem lepődünk talán meg, hogy a szimulátorban Grosjean állva hagyta a TW Steel party rögtönzött mezőnyét, majd amilyen könnyedséggel a kanyarokat vette, úgy szelte a késsel a nagy TW Steel óra alakú tortát is. Nem hiába, nemrégiben az esküvőn gyakorolhatott.

  Távozás előtt az újonc pilóták lelkesedésével és türelmével tűrte a kattogó vakuk szűnni nem akarását, egészen fél 9-ig, amikor megköszönve a látogatást, kikísérték a szervezők. A party még folytatódott – bár a feszített tempójú nap után lassan én is a távozás mezejére léptem -, a pultnál DJ Sterbinszky pörgette a lemezeket.

  Formula.hu – Malik Erika

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon