MENÜ
 • Turnéra vinnék Jacko testét

  A Jackson család pénz szagát érzi. Felkészülhetünk egy túlvilági turnéra

  A Jackson család mindig is híres volt emberiességéről és a pénz iránti töretlen lelkesedésükről. Mikor meglátták Tupac hologramm általti feltámadását, a 60 éves testvér, Jackie azonnal gondolkodásba kezdett. Hiszen ez nem is lenne egy rossz pénzszerzési lehetőség…

  A néni szerint ugyanis a hologrammos technikával könnyen össze lehetned dobni egy turnét 2009-ben elhunyt bátyjának. Jackson gyógyszer-túladagolásban halt meg, mely privát orvosa gondatlanságából következett be. Michael éppen nagy visszatérése előtt volt, hetekkel nagyszabású This Is It című turnéja kezdete előtt. Jackie szerint valószínűleg a Jackson-élmény még utoljára (?) kijár a rajongóknak.

  Tupac, a legendás rapper, aki 25 éves korában halt meg 1996-ban, néhány napja kelt életre Dr Dre és Snoop Dogg mellett hologrammos technikával a Coachella fesztivál színpadján. A lenyűgöző és megindító látvány körülbelül 100.000 fontba, vagyis körülbelül 35.000.000 forintba került, pedig csak néhány percről volt szó.

  Mindenesetre Jacko-újraélesztése nem új ötlet: 2010-ben a Jacksonról szóló Cirque du Soleil-showban már előkerült az ötlet, hogy hasonló technikával varázsolják Michaelt a színpadra.

  A nővér tudatában van annak, hogy sokan ellene lennének az ötletnek, mégis úgy gondolja, hogy ez egy nagyszerű show lenne.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon