MENÜ
 • Túlélte a zuhanást a 76 éves pilóta

  Becsapódó repülőgépéből katapultált egy 76 éves brit férfi. A gép egy angol házaspár kertjében landolt, és csodával határos módon senki nem sérült meg.

  Váratlan vendég érkezett hatalmas robajjal a brit Dean házaspár kertjébe tegnap reggel, egy 76 éves pilóta és repülőgépe.

  “Éppen a házban voltam és lefelé sétáltam a lépcsőn, amikor hatalmas robajt hallottam. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a repülő nem csapódott be a házunkba. Még mindig a sokk hatása alatt vagyok. Egyelőre próbálják a szakértők kitalálni, hová szállítsák a járművet, remélem, minél hamarabb dűlőre jutnak, mivel otthonról dolgozom, és szeretném, ha az életem minél hamarabb visszatérne a rendes kerékvágásba” – mondta a Daily Mail című napilapnak Karen Dean.

  David Shatford éppen a hatherley-i ház javításán dolgozott, amikor becsapódott a veteményesbe a repülő. “Látszott, hogy egy nagyobb felhőbe repült a gép, a következő pillanatban pedig már zuhanni kezdett. Végül egy fára esett, pilótája pedig ejtőernyővel landolt a kertben. Gyorsan lemásztam az állványról és a segítségére siettem.”

  Az idős férfi alig mondott valamit, annyira ijedt volt, de kisebb sérülésekkel megúszta. A 76 éves pilótát rohammentő vitte kórházba, de mint kiderült, karcolásokkal megúszta a zuhanást. Gépe hozzávetőlegesen százötvenmillió forintot ér.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon