MENÜ
 • Túladagolta magát Winehouse férje

  Blake Fielder-Civil, Amy Winehouse volt férje azután lőtte túl magát, miután megkapott néhány üzenetet a tragikusan fiatalon elhunyt énekesnőtől.

  A zenészt két hete engedtek ki a börtönből, ahol egy évet töltött le a rá kiszabott harminckét hónapból. Börtönbüntetését rablásért és hamis tűzriadó előidézéséért kapta.

  Miután szabad lett, újra elkezdhette használni régi mobilját – mely tele volt érzelmes üzenetekkel Amytől. Az egyikben például azt tudakolta meg, hogy lehetne-e Blake most már tizenöt hónapos fiának a keresztanyja. Az üzenetek újra elindították Blake-ben a gyász folyamatát és majdnem egy újabb tragédiához vezettek.

  Blake – aki régóta függője a heroinnal – egy haverjaival töltött este után túladagolta magát. A férfire múlt hét pénteken találtak rá. Az eset előtt elmondta fia anyjának, hogy borzasztóan hiányzik neki Amy.

  Winehouse volt férje jelenleg géphez van kötve és az orvosok terve szerint még egy hétig mesterséges kómában fogják tartani.

  A rokonok viszont így is félnek a visszaeséstől és attól, hogy ha most túl is éli a férfi, a következő alkalomkor már lehet, nem fogja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon