MENÜ
  • Túl szexi Madonna új parfümreklámja?

    Pár hónappal ezelőtt jót nevettünk Madonna Truth or Dare parfümjének leírásán. Most megérkezett a reklám, mely nevetségesség helyett inkább megbotránkoztatja majd a népet.

    Amikor Madonna bemutatta parfümjét, mely Truth or Dare, vagyis a Felesz vagy mersz nevet kapta, inkább egy jót nevettünk, minthogy felkeltette volna érdeklődésünket.

    Truth: Duality. Sin is my twin. Contradictions push and pull – Kettősség. A bőn az ikertesvérem. Ellentmondások huzavonája.

    Dare: To expose what lies beneath. Infinite possibility – Felfedni, ami a mélyben rejlik. Végtelen lehetőségek.

    Ebben a feszültségben önmagunkra találunk.


    Nem igazán értettük, mit is akar mondani ezekkel, de most, hogy megjelent az illat TV reklámja, már tiszta előttünk, mire is gondolt azzal, hogy “felfedni, ami a mélyben rejlik”. Híres teste, beleértve eléggé nagy mennyiségű dekoltázst kerül a képernyőre, ami sokaknál kiveri a biztosítékot. A New York Post szerint az ABC-nek több problémája is volt a reklámmal, így azt kérték, hogy Madonna és producerei vágják újra a rövid videót, mielőtt főműsoridőben a képernyőre kerülne. Így nyilatkozott egy forrás:

    – AZ ABC megnézte a reklámot, és egy listányi változtatást küldött vissza. Azt szeretnék, ha a melltartóján nagyobbítanának digitálisan, hogy többet takarjanak el a mellkasából, illetve hátul is legyen hosszabb a ruhája, hogy többet fedjen hátsó feléből. Továbbá az egyik jelenetet is ki szeretnék vágatni, amelyben Madonna vonaglik

    Miközben a kért változtatások érthetőek, egy kicsit mégis meglepőek. Nem mintha a televíziók mentesek lennének az ilyesmitől, és nem láttuk volna még az énekesnőt ilyen mély kivágású felsőben. Hogy értsétek miről is van szó, íme a reklám:

    Nyereményjáték

    Bulvár

    Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

    Bulvár
    szept. 17., csütörtök

    A Plázson még tart a nyár

    Bulvár
    szept. 2., szerda

    Lupa Duma – Costes vacsorával

    Bulvár
    aug. 10., hétfő

    Televízió

    A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

    Televízió
    okt. 8., kedd

    Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

    Televízió
    jún. 29., szombat

    Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

    Televízió
    szept. 13., csütörtök

    Ajánló

    Új világsztárt jelentett be az EFOTT

    STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

    A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon