MENÜ
 • Túl szexi Madonna új parfümreklámja?

  Pár hónappal ezelőtt jót nevettünk Madonna Truth or Dare parfümjének leírásán. Most megérkezett a reklám, mely nevetségesség helyett inkább megbotránkoztatja majd a népet.

  Amikor Madonna bemutatta parfümjét, mely Truth or Dare, vagyis a Felesz vagy mersz nevet kapta, inkább egy jót nevettünk, minthogy felkeltette volna érdeklődésünket.

  Truth: Duality. Sin is my twin. Contradictions push and pull – Kettősség. A bőn az ikertesvérem. Ellentmondások huzavonája.

  Dare: To expose what lies beneath. Infinite possibility – Felfedni, ami a mélyben rejlik. Végtelen lehetőségek.

  Ebben a feszültségben önmagunkra találunk.


  Nem igazán értettük, mit is akar mondani ezekkel, de most, hogy megjelent az illat TV reklámja, már tiszta előttünk, mire is gondolt azzal, hogy “felfedni, ami a mélyben rejlik”. Híres teste, beleértve eléggé nagy mennyiségű dekoltázst kerül a képernyőre, ami sokaknál kiveri a biztosítékot. A New York Post szerint az ABC-nek több problémája is volt a reklámmal, így azt kérték, hogy Madonna és producerei vágják újra a rövid videót, mielőtt főműsoridőben a képernyőre kerülne. Így nyilatkozott egy forrás:

  – AZ ABC megnézte a reklámot, és egy listányi változtatást küldött vissza. Azt szeretnék, ha a melltartóján nagyobbítanának digitálisan, hogy többet takarjanak el a mellkasából, illetve hátul is legyen hosszabb a ruhája, hogy többet fedjen hátsó feléből. Továbbá az egyik jelenetet is ki szeretnék vágatni, amelyben Madonna vonaglik

  Miközben a kért változtatások érthetőek, egy kicsit mégis meglepőek. Nem mintha a televíziók mentesek lennének az ilyesmitől, és nem láttuk volna még az énekesnőt ilyen mély kivágású felsőben. Hogy értsétek miről is van szó, íme a reklám:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon