MENÜ
 • Túl a nyolcszáz millión

  Szorosan ott jár mögötte a dél-koreai Psy Gangnam Style című videója, ami alig négy hónap alatt 730 milliós nézettséget könyvelhetett el.

  Justin Bieber átütötte az üvegfalat. Sikerült elérnie azt, amit eddig még senkinek. Egyik videója pénteken átlépte a nyolcszáz milliós nézettséget. Erre az eredményre eddig még egy zenei előadó sem volt képes a YouTube-on. A Baby című szám lassan három éve, 2010. február végén lett feltöltve. Jelenleg a nézettségi mutatója 800 770 946-nál jár, de ez természetesen napról napra növekszik, az is valószínűleg jó sokat fog dobni rajta, hogy most mindenki ezt az áttörést emlegeti.

  A kanadai származású tizennyolc éves énekes zenei karrierje beindulását is a videómegosztó honlapnak köszönheti. Pár éve akkor figyelt fel rá az ipar, amikor elkezdett felvételeket feltölteni, amelyeken ő maga énekel ismert számokat. A nyolcszáz millió lassan kúszik fel, szorosan ott jár mögötte a dél-koreai Psy Gangnam Style című videója, ami alig négy hónap alatt 730 milliós nézettséget könyvelhetett el.

  Végezetül pedig adjunk hozzá mi is párat ahhoz a sok száz millióhoz:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon