MENÜ
 • Túl a milliárdon

  Annak ellenére, hogy a Facebook az előző hónapokban elég kemény bukásokat nyelt le azzal, hogy tőzsdére vitte a bőrét, fejlődése egyelőre mégis megállíthatatlannak látszik.

  Annak ellenére, hogy a Facebook az előző hónapokban elég kemény bukásokat nyelt le azzal, hogy tőzsdére vitte a bőrét, fejlődése egyelőre mégis megállíthatatlannak látszik. Mark Zuckerberg ma jelentette be, hogy nemrég meglett az egymilliárdadik regisztráló is, ezzel gyakorlatilag a világ minden hetedik polgárának van Facebook-profilja.

  “Segíteni abban, hogy egymilliárd ember összekapcsolódjon, fantasztikus érzés. Egész életemben erre vagyok messze a legbüszkébb”- mondta Mark, stílusosan egy Facebook-posztban. A honlap immár nyolc éves pályafutása alatt szédületes eredményeket ért el.

  Begyűjtött 1,13 trilliárd, azaz 1 130 000 000 000 lájkot, létrehozott 140,3 milliárd barátságot és ezen barátok révén összesen 219 milliárd fénykép került feltöltésre. Követve a kor hívását, megjelent mobilokon is, ma már 600 millió felhasználó nézegetei telefonján is a világ legnépszerűbb közösségi oldalát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon