MENÜ
 • Tragédia: szörnyethalt az első randin

  A 17. emeletről zuhant a halálba egy manhattani nő, miközben saját erkélyén cigizgetett. A legszomorúbb az egészben, hogy mindez egy első randi közben történt.

  A 35 éves Jennifer Rosoff manhattani lakásán romantikázott egy férfival. Erkélyén annak ellenére tette fel a lábát a II. Világháború előtt épült épület teraszának korlátjára, hogy újdonsült partnere figyelmeztette: talán veszélyes mutatvány lesz ez. “Már ezerszer csináltam” – válaszolta a nő a férfinak, aki éppen bent kevert egy italt. Mindössze két puffanást hallott, mire kiért, már csak a leomlott fémkorlátot találta – írja a Daily Mail.

  Egy szemtanú szerint a férfi hisztérikus rohamban tört ki, miközben ordítva rohant ki az épületből. “Édes istenem!” – kiáltozta. A nőt egy építkezési állványzat állította meg az első emeleten, 17 emelet magasságból esélye sem volt. A közelben lakók csak egy puffanást és egy puskalövéshez hasonló hangot hallottak. “Olyan hangja volt, mintha többszáz kiló csapódott volna a földnek” – számolt be egyikük.

  “Csodálatos ember volt, a gyerekeim is imádták. Nagylelkű és kedves volt, emellett pedig jótékonysági munkát is végzett” – mondta a nőről testvére. A férfi egyébként azért ment fel a lakásra, mert Jennifer Rosoff meg akarta neki mutatni, hol él. A rendőrség kizárta a bűnösségét.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon